19 листопада , відбудеться одноденний тренінг з питань обчислення вартості товару та ціноутворення

19 листопада , відбудеться одноденний тренінг з питань обчислення вартості товару та ціноутворення

Події Перегляди: 504

19 листопада 2019 року, Міжнародний Торговельний Центр (МТЦ) спільно з Громадською спілкою «УКРСАДВИНПРОМ», організовує одноденний тренінг з питань обчислення вартості товару та ціноутворення при експортних операціях в рамках Проекту «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business», що фінансується Європейським Союзом, як частина ініціативи EU4Business, а також в рамках ініціативи SMEs WEEK, що проходить в Україні.

Основна мета тренінгу – визначення відмінностей та важливості понять "собівартість продукції" та "ціна товару", особливості розрахунку витрат, включаючи розуміння компонентів повної вартості. Друга частина заходу буде присвячена стратегіям ціноутворення та джерелам ціноутворення на цільових ринках. Кожна тема буде підтримуватися відповідними бізнес-кейсами.

Спікером тренінгу запрошено Валіда Гаддаса (Walid Gaddas )- міжнародного консультанта МТЦ, який має двадцять шість років досвіду розробки та впровадження стратегій та планів дій, технічної та організаційної оцінки, впровадження систем якості, адаптації продукції до потреб ринку.

Цей тренінг є частиною проекту ITC Ready to Trade щодо просування українських підприємств малого та середнього бізнесу ягідного сектору на міжнародні ринки, зокрема на ринки країн ЄС.

Зареєструватися для участі можна
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSenza6m3R6-0d1dB9…/viewform
за телефоном +38 066 721 55 40 або за е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
www.ukrsadvinprom.com
Попередня реєстрація на тренінг – обов’язкова.

Надрукувати